Word vriend!

Christelijk Koor Needed zet zich elk jaar in om met diverse acties aan extra inkomsten te komen. Denk hierbij aan het verkopen van kerststukjes, pepermunt of stroopwafels en het collecteren voor de Anjeractie. Deze extra inkomsten hebben we elk jaar hard nodig om alle kosten te betalen en het koor draaiende te houden. Helaas dekken de acties niet alle kosten en hebben we jouw/uw hulp dan ook hard nodig.

Vriend van Needed
Draag(t) jij/u Needed een warm hart toe? Word(t) u/jij graag op de hoogte gehouden over Needed via een nieuwsbrief? Wil(t) jij/u bij concerten vooraan zitten op speciale plaatsen voor vrienden? Word dan nu Vriend van Needed!

Telefonisch aanmelden kan bij Margot de Vries op 06-26734625. Ook is het mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. De minimale bijdrage die wij aan onze vrienden vragen is €15,- per jaar.

Eenmalige gift
Het is ook mogelijk om een eenmalige gift te geven. Hiervoor stellen wij geen minimum bedrag. Een eenmalige gift kan worden overgemaakt op IBAN: NL 83 ABNA 0605 797 919 t.n.v. Needed te Maarssen.

Alvast hartelijk dank voor je/uw steun!


Aanmeldformulier vrienden

    Voor- en achternaam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoon

    Hoe ken(t) je/u Needed?

    Opmerkingen