SponsorKliks

Needed sponsoren zonder dat het je geld kost? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar met SponsorKliks kan je echt een financiĆ«le bijdrage leveren aan Needed, zonder dat het jou een cent extra kost!

Doe je sinterklaasaankopen online bij bol.com of bestel een pizza via Thuisbezorgd en Needed ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook andere grote webwinkels als Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Needed.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Needed ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Needed. Voor jou een kleine moeite, voor Needed zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar jij je online aankopen wilt doen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie wordt door SponsorKliks op de bankrekening van Needed gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Needed hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Needed weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Needed is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Needed niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Needed om te zien welke webwinkels er allemaal meedoen.