Word donateur

Christelijk Koor Needed zet zich elk jaar in om met diverse acties aan extra inkomsten te komen. Denk hierbij aan het verkopen van kerststukjes, pepermunt of stroopwafels en het collecteren voor de Anjeractie. Deze extra inkomsten hebben we elk jaar hard nodig om alle kosten te betalen en het koor draaiende te houden, maar helaas dekken de acties niet alle kosten. We hebben jouw/uw hulp dan ook hard nodig.

Vriend van Needed
Draag(t) jij/u Needed een warm hart toe? Wil(t) jij/u graag geïnformeerd worden over concerten en optredens en andere leuke nieuwtjes via de donateursbrief? Wil(t) jij/u bij concerten vooraan zitten op speciale donateursplaatsen? Sluit je/u dan aan bij de Vrienden van Needed. Telefonisch aanmelden kan bij Margot de Vries op 06-26734625. Ook is het mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. De minimale bijdrage die wij aan onze donateurs vragen bedraagt €15,- per jaar.

Eenmalige gift
Het is ook mogelijk om een eenmalige gift te geven. Hiervoor stellen wij geen minimum bedrag. Een eenmalige gift kan worden overgemaakt op IBAN: NL 83 ABNA 0605 797 919 t.n.v. Needed te Maarssen.

Alvast hartelijk dank voor je/uw steun!


Aanmeldformulier donateurs

    Voor- en achternaam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoon

    Hoe ken(t) je/u Needed?

    Opmerkingen