Help Needed de winter door!!

We hebben nog een paar prachtige kaarsen setjes te koop waarmee u/je Needed kunt steunen. De setjes bestaan uit 3 kaarsen die 24 uur branden en zijn te koop voor maar € 5,-!
Zolang de voorraad strekt kunt u kiezen uit rood, groen, geel of assorti. Ideaal als cadeau of als een lichtje voor uzelf/jezelf tijdens deze donkere dagen.

De setjes met kaarsen zijn hieronder te bestellen.


Uw voor- en achternaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aantal setjes (1 setje bevat 3 kaarsen)

Hoe ontvangt u uw bestelling?

Neemt u de kaarsen mee na een kerkdienst in de Open Hof, dan kunt u terecht bij Margot de Vries, Marion de Vries of Marjan Wassink. Voor ophalen op donderdagavond zullen wij per e-mail een afspraak met u maken. U kunt in ons repetitieschema vast zien welke donderdagen wij er zijn. Bezorgen alleen wanneer zelf ophalen of via een lid ontvangen niet mogelijk is. Wij zullen hiervoor per e-mail contact opnemen wanneer wij op welk adres kunnen bezorgen.

Opmerkingen

Vermeld bij opmerkingen de volgorde van uw kleur voorkeur. U kunt kiezen uit geel, rood, groen of assorti. Mocht uw eerste voorkeur niet meer leverbaar zijn dan zullen wij de kaarsen leveren volgens de door u opgegeven kleurvolgorde.