Bestel nu stroopwafels bij Needed

Inmiddels ook al genoeg pepernoten gehad? Tijd voor stroopwafels!

De vorige stroopwafelactie van Needed was een groot succes! Het is daarom vanaf nu weer mogelijk de heerlijke stroopwafels van Markus te bestellen bij Needed. De stroopwafels van Markus worden op bestelling bereid (met roomboter en kaneel, lekker!). Aan de stroopwafels worden geen kunstmatig kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Om de stroopwafels zo vers mogelijk te kunnen leveren en de bakkers van Markus & Markus de tijd te geven om de stroopwafels te maken is er een levertijd van ongeveer twee á drie weken.

Hieronder nog wat tips van Markus & Markus voor bewaren.

Vers het lekkerst

Omdat we aan onze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen toevoegen is het belangrijk dat ze vers worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Hoe verser u de stroopwafel eet, hoe lekkerder deze zal smaken!

Doordat onze stroopwafels gevuld zijn met een zachte stroop, zal het vocht hieruit naar verloop van tijd in de krokante wafel trekken. De wafel wordt hierdoor zachter en de stroop zal hierdoor taaier worden. Door de Markus & Markus stroopwafels koel of gekoeld te bewaren, vertraagt u dit proces en blijven de wafels langer vers. De stroopwafels zijn uitstekend in te vriezen, wanneer u deze voor later wilt bewaren.

Voordat u gaat genieten van de stroopwafel, laat deze dan eerst op kamertemperatuur komen.

Heeft u de stroopwafels per ongeluk langere tijd buiten de koelkast of niet koel bewaard waardoor deze iets taaier zijn geworden, dan kunt u de stroopwafels enkele seconden opwarmen in de magnetron. Maar vers zijn onze stroopwafels altijd het lekkerst!

Bestel via onderstaand formulier nu snel uw stroopwafels. De eerste bestelronde loopt tot 21 november waarna we verwachten vanaf 1 december de eerste stroopwafels te kunnen leveren.

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Aantal pakjes (1 pakje bevat 10 stroopwafels)

  Hoe ontvangt u uw bestelling?

  De stroopwafels hebben per 15 bestelde pakjes een levertijd van ongeveer 2 á 3 weken. U ontvangt per e-mail bericht wanneer u de stroopwafels kunt ophalen op zondag na een kerkdienst of bij een repetitie op donderdagavond beiden in de Ontmoetingskerk. LET OP: Bezorgen alleen wanneer zelf ophalen of via een lid ontvangen niet mogelijk is. Wij zullen hiervoor per e-mail contact opnemen wanneer wij op welk adres kunnen bezorgen.

  Opmerkingen

  Plaats een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.